Szolgáltatások

Webfejlesztés
Egyedi weboldal készítés speciális üzleti igényekkel rendelkező vállalkozások számára. Felhasználóbarát, személyre szabott honlapok fejlesztése, naprakész technológiával, szakértő csapattal. Komplex megoldások a fejlesztés teljes életciklusa alatt.
Appfejlesztés
Személyre szabott mobil app fejlesztés android és ios platformokon, figyelembe véve napjaink technológiai és felhasználói elvárásait. Folyamatos tesztelések eredményeként hibátlanul működő, modern, letisztult felhasználói felülettel rendelkező mobil alkalmazások készítése.
Integráció, automatizálás, intelligencia
Rendszerek integrálása, üzleti folyamatok automatizálása valamint okos megoldások mint chatbot, ajánlórendszer és egyéb intelligens tanulóalgoritmusok használata a komplex üzleti feladatok megoldására.

Fejlesztési folyamat

Konzultáció
1. lépés
Személyes vagy online egyeztetés során felmérjük ügyfeleink pontos üzleti igényeit, megvitatjuk a fejlesztés legfontosabb kérdéseit.
Tervezés
2. lépés
A fejlesztés igényeihez legjobban illeszkedő technológiák kiválasztása. Folyamatos ügyfélkommunikáció mellett megtervezésre kerül a weboldal vagy mobil app felülete, hogy az felhasználóbarát, reszponzív legyen.
Fejlesztés
3. lépés
Az üzleti igények tisztázása és specifikálása után kezdődik a fejlesztés, mely az ügyfél aktív részvételével, két hetes ciklusokban zajlik. A projekt ezen fázisában továbbra is nagy hangsúly kerül a folyamatos kommunikációra, hogy az egyedi fejlesztés valódi értéket teremtsen ne csak elméletben, hanem a gyakorlatban is.
Siker
4. lépés
A fejlesztési folyamat végéhez érve a digitális szolgáltatás olyan átfogó tesztelésen esik át, amely biztosítja a kiemelkedő minőséget és garantálja a sikert. Ennek fenntartásához folyamatos karbantartást biztosítunk ügyfeleink számára, vállalkozásuk sikerének fenntartása érdekében.
Szeretnéd fejleszteni vállalkozásod? Ingyenes online konzultációnkkal segítünk neked!
Legyen egyedi weboldal készítés vagy mobil app fejlesztés csapatunk a rendelkezésedre áll, hogy vállalkozásod üzleti igényei megvalósításra kerüljenek, ezzel versenyelőnyt elérve a piacon. A digitális forradalom minden iparágat aktívan érint, azok lesznek a jövő vezetői, akik napjaink befektetői! A siker csupán egy kattintásra, készen állsz?