Munkáink

"Az első pillanattól fogva éreztük, hogy az IT Squaddal más lesz, mint a korábbi fejlesztőnkkel és ez az elmúlt hónapokban be is igazolódott. Egy igazi csapat dolgozik az applikáció fejlesztésén, alaposan felépített menetrend és tervek szerint. Hatékonyak, alázatosak, szakmailag pedig amire szükségünk van, azt maximálisan hozzák! Örülünk, hogy rájuk találtunk és az ő kezükben fejlődik az applikációnk, a Bortúra App."
Bencze Szonja & Simon Botond

Országos Bortúra

"Portálunk dizájn átalakításával bíztuk meg az IT Squad csapatát. Egy másik munkájuk alapján fedeztük fel őket. Kellemes meglepetés volt, hogy azonnal sikerült érdemben felvenni a kapcsolatot és pár nap alatt megkaptuk az igényeinkre szabott árajánlatot, így hamar eljutottunk a szerződéskötésig. A vállalt munka határidőre profi módon elkészült, nagyon elégedettek voltunk vele szerkesztőségi és fejlesztői oldalról is. Külön kiemelném a meggyőző szakmai tudás mellett a feladathoz való hozzáállást is. Márk és Imola személyében olyan szakembereket ismertünk meg, akik nem csak a hozzáértésüket adták, hanem végig valós érdeklődést mutattak a dizájn átalakítással kapcsolatos, de valójában az azt kiszolgáló portál funkciók iránt. A nekünk végzett munka alapján a csapat egyértelmű erőssége a magas szintű és korszerű szakmai tudás, a pontosság, az alaposság, a megbízhatóság, a valódi érdeklődésen alapuló kommunikáció, a figyelmesség, udvariasság, jó modor. A rövid, de intenzív közös munka alapján szívesen megbíznánk a csapatukat további feladatokkal is. "

Programturizmus

"A Csapat nagyon segitokesz, nem csak azt veszik figyelembe hogy lehetne a meglevo problemakat megoldani de javasolnak olyan tippeket amivel jobb keresekedelmi hatast lehet elerni e.g hogy mi lenne profitalobb a cegnek. Mivel nem vagyok egy IT szakerto nagyon jo erzes amikor egy csapatban tudok megbizni es ahol a szempontjaim meghallgatnak. a csapat nagyon profin es minoseggel dolgozik legyen az design koncepcio vagy fejlesztes...gyors valasszal mindig figyelembe veszik azt hogy mi az en allaspontom es azonnal valtoztatnak ha kell, anelkul hogy varnek napokat egy valaszert. A heti meetingek segitenek abban hogy megertsem hogy all a project viszont ugy gondolom 30 perc tul rovid ido sokszor."
Rózsahegyi Lilla

Jobcity

"A platform fejlesztésére több fejlesztői csapat is tett ajánlatot, de egy fiatal dinamikus csapat mellett döntöttem, mivel ők sokkal közelebb álltak a projekthez. A döntés helyes volt. Az IT Squad csapata megfelelt minden elvárásnak es általában túl is teljesítették azokat. A hónapokon át tartó együttes munka alatt mindig rendelkezésre álltak és a váratlanul felmerülő akadályokat is profin vették. Ritka egy ilyen lelkiismeretes és professzionális csapattal együtt dolgozni, ezért a következő projektre is az T Squad az első számú választás."
Gombos Máté

Digi Dojo

"Nagyon élveztük az IT Squaddal közös munkát. Számunkra ez volt az első vállalkozás, így nagyon sok kérdés merült fel bennünk és rengeteg új dologgal találkoztunk. Szerencsére a srácok mindenben segítségünkre voltak és számos olyan tanáccsal, ötlettel láttak el minket, aminek köszönhetően jobb lett, nem csak a weblapunk, de a vállalkozásunk is. Szakmailag nem volt olyan feladat, amire ne tudtak volna megoldást találni és a remek projektmenedzsmentnek köszönhetően mindig tudtuk milyen fázisban tart a fejlesztés és mi vár ránk a következő szakaszban. A kommunikáció rendkívül gördülékenyen haladt, a csapat mindig elérhető volt, így minden elkészült a megbeszélt időpontra."
Barton Péter & Gőczi Norbert

Ittmenüzz

"A weboldal készítéssel kapcsolatban maximálisan meg voltunk elégedve! A srácok precízek,abszolút segítőkészek és tartottak minden határidőt! Csak ajánlani tudjuk!"
Ördög Péter

Létesítményellátó

"Maximálisan elégedett vagyok az IT Squad munkájával. A folyamat során végig világos volt, hogy mikor mi fog történni, a fejlesztés határidőre, az előre megállapított büdzsén belül megvalósult. A megújult UX azonnal érezhető magasabb konverziós számot hozott."
Juhász Péter

Családimatrica

"Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek az IT Squad csapatát, ha egy profi, dinamikus céget keres a honlapjának elkészítéséhez. Külön kiemelném az ügyfélközpontúságukat ill. a rugalmasságukat, amikről többször tanúbizonyságot tettek a közös munka során."
Csepregi Zsolt

Simpflow

"Pontos, precíz, profi csapat. Sokakkal ellentétben ők nem csak állítják magukról – tényleg azok. Hónapokon keresztül dolgoztunk együtt, ezalatt egyszer sem csúsztak ki a határidőből, az igényeinket mindig tökéletesen teljesítették, bármikor elérhetőek voltak számunkra. Remélem még sok projektet fogunk velük közösen megvalósítani."
MOLNÁR JANKA SÁRA

Oktondi